Svečana obljetnica 50 godina djelovanja kluba

23.11.2023.

U prostorijama Hrvatske čitaonice na Trsatu organizirana je svečana sjednica povodom proslave pet desetljeća Gimnastičkog kluba "Rijeka". 

 

Pola stoljeća strpljivog rada, odricanja, suza, znoja, smijeha i zadovoljstva jučer su se prisjetili i s tim upoznali svi nazočni. Danas, uzdignute glave gledamo unatrag na sve izazove koje smo zajedno savladali i radosti koju smo dijelili u dvorani pa tako i na podijima diljem "Lijepe naše" i svijeta.

 

U sklopu Svečane sjednice dodijeljene su plakete i zahvalnice, a prigodnim govorima prisutnima su se obratili predsjednica Gimnastičkog kluba Rijeka Mirjana Jovičić, predsjednik Hrvatskog gimnastičarskog saveza Marijan Možnik, zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan i pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić.

 

Ova obljetnica nije samo brojka, već priča o generacijama gimnastičara, trenera i djelatnika koji su pronašli svoj dom u našem klubu. Postali smo obitelj od preko 400 članova, od najmlađih veselih mališana do vrhunskih sportaša koji su svoje prve korake u svijetu gimnastike napravili upravo s nama. 

 

Hvala svima koji su bili, jesu i bit će dio naše gimnastičke priče! 

 

Vaš Gimnastički Klub Rijeka