Međunarodni turnir u Novom Sadu

19.12.2023.

Nika Kukuljan Frleta donesla je doma u Rijeku višebojski pehar prvakinje s međunarodnog turnira "Laza Krstić i Marica Dželatović" u Novom Sadu!

Nika Kukuljan Frleta donosi doma u Rijeku višebojski pehar prvakinje s međunarodnog turnira "Laza Krstić i Marica Dželatović" u Novom Sadu!

U seniorskoj konkurenciji (kategorija IV), Nika je zasjala osvajanjem zlata u višeboju, a svoj sjajan nastup dodatno je nagradila zlatom na preskoku (11.900) i broncom na dvovisinskim ručama (10.500). Nika je pokazala iznimnu stabilnost, što je rezultiralo i zasluženim uspjehom.

Naša druga talentirana gimnastičarka, Mirna Hontić, bila je nadomak brončane medalje na gredi. S istim konačnim brojem bodova (10.460) kao i trećeplasirana, Mirna je imala jaču startnu ocjenu, što ju je, prema gimnastičkim pravilima, pozicioniralo na četvrto mjesto. Bez obzira na izostanak medalje, Mirna je dostojno predstavila klub. 

 

U muškoj konkurenciji, Ivano Miljević se istaknuo ulaskom u čak četiri finala. Dominiku Pleši i Lukasu Kukuljanu Mesecu, ovaj put, nažalost, nije išlo po planu, pa su izmakla finala tijekom kvalifikacija. Bez obzira na izazove, sigurni smo da će nova natjecanja donijeti opet prilike za uspjeh. 

Čestitke Niki, Mirni, Ivanu, Dominiku, i Lukasu na iznimnim nastupima i rezultatima!