1. kolo regije Zapad 2023.

23.04.2023.

Naši natjecatelji uspješno su odradili 1. kolo kvalifikacija regije Zapad za Prvenstvo Hrvatske i usput osvojili čak 11 medalji!

Naše gimnastičarke i gimnastičari univerzalnog, slobodnog i obaveznog programa nastupili su na prvom kolu kvalifikacija regije Zapad za Prvenstvo Hrvatske održanom u Karlovcu.

Naši mlađi juniori slobodnog programa, Lukas Kukuljan Mesec i Lovro Jagić, osvojili su ekipno zlato. Lukas je i pojedinačno osvojio zlato, a Lovro broncu.

U kategoriji mlađih juniorki slobodnog programa, Kaja Deković zauzela je šesto mjesto, a Noemi Šabotić je osvojila brončanu medalju, kao i Ozana Deković u kategoriji juniorki. U univerzalnom programu, u kategoriji U2, Stella Načinović zauzela je šesto mjesto.

U obaveznom programu, naše su kadetkinje bile najbolje osvojivši zlato. Pojedinačno, Gloria Gregorović zauzela je osmo mjesto, Leona Šabotić četvrto, a Zara Brčić, Lucia Šarac i Mia Marčić pokupile su sve tri medalje. Zara je osvojila broncu, Lucia srebro, a Mia zlato.

Tea Milosavljević bila je najbolja u kategoriji mlađih juniorki, a mlađa seniorka Nina Nimac osvojila je srebrnu medalju.

Čestitke svim našim natjecateljima!